Verkoop scoutingloten

Jaarlijks vindt de Nationale Scoutingloterij plaats. De opbrengst van de lotenverkoop gaat naar de Scoutinggroepen, Scouting Nederland en het Scouting Nederland Fonds. Met de opbrengst kunnen Scoutinggroepen bijvoorbeeld het onderhoud van hun clubhuis betalen. De loten kosten € 2,50 waarvan € 1,50 naar de groep toe gaat. Dit jaar zijn we gestart met de verkoop bij de welpen en dolfijnen. Na de zomer gaan we verder met de overige speltakken. Natuurlijk koop je een lot vooral om onze groep en Scouting te steunen, maar je kan ook wat winnen.

Afdrukken

Update 14 corona

De corona-eindstreep lijkt nu echt in zicht! Ook met Scouting komen we langzaam uit de lockdown: vanaf 5 juni zijn er weer veel meer mogelijkheden om met jeugdleden en vrijwilligers samen te komen. Niet alleen voor opkomsten, ook vergaderingen en trainingen kunnen weer fysiek plaatsvinden. Natuurlijk blijft het belangrijk om je aan de gezondheidscheck en 1,5 meter te houden.

lees meer !!

Afdrukken

Website vernieuwd

De nieuwe website is visueler en gebruiksvriendelijker dan voorheen (mobiel vriendelijk), zodat u snel en eenvoudig vindt wat u zoekt. Op onze website informeren wij u over onze speltakken, vloot , materialen & verhuur. Heeft u opmerkingen of suggesties naar aanleiding van de vernieuwde website? Laat dat dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. we zetten graag de puntjes op de i..

Afdrukken

Meer artikelen...

  • 1
  • 2
    
adres: Woldweg 61a
9606 PB Kropswolde
tel: 0598-324112
   

komende activiteiten

Klusdag D-Team
26 juli 2021 10:00 - 17:00
verhuur extern
14 aug 2021
verhuur extern
31 aug 2021
groepsbestuur
01 sept 2021 20:00 - 22:00

Weersverwachting

giweather joomla module