Algemeen

De landscouts of landscouting is een vorm van scouting die zich bezig houdt met allerlei activiteiten die je op het land kunt doen. De landscouting verschilt daarin van waterscouting, en zit van deze twee het dichtste bij de activiteiten van de oorspronkelijke scouts. Ben je in de leeftijd van 11 - 15 jaar dan ben je welkom bij de scouts. Op deze leeftijd wordt actie van je verwacht! Koken op een vuurtje, slapen in een tent. Staan op je eigen benen. Ontwikkel je eigen mening. Vooral veel plezier, je eigen avontuur creëren en vrienden voor het leven ontmoeten. En natuurlijk ieder jaar waanzinnig leuke kampen!

Leiding
De leiding zorgt ervoor dat jouw Scoutingavontuur mogelijk is. Ze zorgen ervoor dat de landscouts een eigen ruimte hebben. Dat er hout is om vuur te stoken, er tenten zijn en dat er elke week een uitdagend programma is. Dat het ook veilig is. O ja, en ze doen het voor hun plezier. Dus je hebt kans dat ze ook wel eens iets geks bedenken.

Je eigen scouting magazine
Als scout lid van Scouting Nederland krijg je vier keer per jaar je eigen magazine.

Kijken?
Enthousiast geworden en denkt je dat scouting misschien wel iets is voor jou is? Kom dan een keertje langs! Je mag twee keer vrijblijvend komen kijken, als je daarna ook lid willen worden van de landscouts moet je officieel aangemeld worden bij de groep. Kijken of meer informatie? Neem dan contact op met de teamleider van de landscouts.

Een bezoek brengen aan de landscouts kan op iedere vrijdag tussen 19:00 uur en 21:00 uur

Downloads

 
Landscouts folder Algemene informatie folder

Afdrukken

    
adres: Woldweg 61a
9606 PB Kropswolde
tel: 0598-324112
   

komende activiteiten

Boten uit het water
30 okt 2021
spooktocht
30 okt 2021 17:00 -
groepsbestuur
03 nov 2021 20:00 - 22:00
LV weekend
05 nov 2021 18:00 -

Weersverwachting

giweather joomla module