Algemeen

Welkom op het intranet van de vereniging.  Afhankelijk  van uw rechten op deze website zult u meer of minder menu knoppen in het linker menu (intranet  menu) zien. De onderstaande rollen zijn momenteel voor het intranet beschikbaar.

Geregistreerd (default) geeft toegang tot routes
Geregistreerd lid

geeft toegang tot Routes, Formulieren, Huishoudelijkregelement (HHR), Notulen Groepsraad, cursusmateriaal

Geregistreerd leiding

geeft toegang tot Routes, HHR, Formulieren ,Huishoudelijkregelement (HHR) en de Notulen van de Groepsraad en het Groepsbestuur+

Registreren
Om gebruik te maken van het intranet gedeelte dient u zich als gebruiker op de website te registreren. Dit kan door op de registratie knop, rechts boven de navigatiebalk, te klikken, Nadat u alle gegevens heeft ingevuld ontvangt u automatisch een mailtje met daar in een linkje om het nieuwe account te activeren.

Wachtwoord/gebruikersnaam (usernaam) vergeten
Opnieuw opvragen kan door op de knop inloggen te klikken en vervolgens onderin het scherm  één van de twee opties te kiezen. Type vervolgens  uw mailadres in, welke u destijds hebt opgegeven voor het registreren., en klik op  “Verstuur”.  U ontvangt direct uw inloggegevens  in uw emailbox.

Meer rechten nodig
Indien u al een account heeft en meer rechten wilt hebben.  Dien je hiervoor een verzoek met motivatie bij de webmaster in te dienen. Gebruik hiervoor de “contact webmaster” link in het linker menu. Na ontvangst zal door de webmaster gekeken worden of u recht heeft op meer rechten. 

Uitloggen
Hiervoor kan door op de groene knop rechtsboven te klikken. En vervolgens de optie uitloggen te kiezen 

Planning

Geen evenementen

weersvoorspelling

giweather joomla module