Algemeen

Ben je 5 tot 7 jaar? En vind je het leuk iedere week iets vrolijks of spannends te beleven? Dan is Scouting wel iets voor jou! Je komt dan bij de bevers, dat zijn kinderen van vijf tot zeven jaar die knutselen, spelletjes doen, koken, in het bos spelen en nog veel meer leuke dingen ondernemen. Nieuwsgierig geworden? Maak dan snel kennis met je nieuwe vriendjes in huize Hotsjietonia..

Samen spelen
Bij Scouting noemen we kinderen van vijf tot zeven jaar bevers. In een speleenheid van hooguit 16 kinderen spelen ze in de natuur, voeren ze toneelstukken op of spelen ze samen in en om het clubhuis. Zo leren bevers spelenderwijs samen te werken.

Logeerpartijtjes in het clubhuis en meedoen aan de ‘Bever-Doe-Dag’ zijn jaarlijkse activiteiten waarbij de kinderen in contact komen met bevers van andere Scoutinggroepen uit hun omgeving.

 Informatie folders 

Algemene informatie folder
Bevers folder

Je eigen clubblad
Als je lid bent van Scouting Nederland krijg je vier keer per jaar je eigen blad, Beverpost. Dit blad staat vol leuke spelletjes, verhalen en tekeningen. Kijk vlug bij beverpost voor de laatste editie.

Scoutinggroep bezoeken?
Een bezoek brengen aan de bevers kan op iedere zaterdag tussen 10:00 uur en 12:00 uur

 

Planning

Geen evenementen

weersvoorspelling

giweather joomla module