Algemeen

Ben jij 11-15 jaar? Naar buiten! Trek de deur achter je dicht en ga de wereld verkennen. Ben je in de leeftijd van elf tot vijftien jaar dan kom je bij de scouts. Op deze leeftijd wordt actie van je verwacht! Zeilen in je eigen boot. Kamperen op het water. Staan op je eigen benen. Ontwikkel je eigen mening. En wat kun jij van Scouting verwachten? Vooral veel plezier, je eigen avontuur creëren en vrienden voor het leven ontmoeten. En natuurlijk elk jaar een waanzinnig leuk kamp!

 Informatie folders

Algemene informatie folder
Waterscouts folder

Je eigen clubblad ‘Flitz’!
Als lid van Scouting Nederland ontvang jij vier keer per jaar je eigen clubblad Flitz. Dit blad staat boordevol leuke en interessante artikelen, avonturen en info.

Leiding
De leiding zorgt ervoor dat jouw Scoutingavontuur mogelijk is. Ze zorgen ervoor dat de waterscouts een eigen zeilboten hebben. Dat er zeilen zijn om te zeilen, er riemen zijn om te wrikken en dat er elke week een uitdagend programma is. Dat het ook veilig is. O ja, en ze doen het voor hun plezier. Dus je hebt kans dat ze ook wel eens iets geks bedenken.

Scoutinggroep bezoeken?
Een bezoek brengen aan de waterscouts kan op iedere zaterdag.

 

Planning

Geen evenementen

weersvoorspelling

giweather joomla module