Uitgaan

In de omgeving van het scoutinggebouw is genoeg te beleven.


NME
Het Natuur- en MilieuEducatie Hoogezand-Sappemeer is meer dan alleen maar een educatief centrum, natuurtuin of kinderboerderij. In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot een bezoekerscentrum, waar met name kinderen naar hartelust kennis kunnen maken met de natuur.

 
website:   https://nme-hs.nl/
afstand:   ongeveer 100 meter
open:   zie website
     

De hoge Meeren
Dit is het winkelcentrum van Hoogezand “De Hooge Meeren” . In dit winkelcentrum zijn meer dan 100 winkels te vinden en dus ideaal om uw boodschappen te doen. Aan de rand van het winkelcentrum zijn diverse uitgaansgelegenheden zoals een bioscoop en een theater. Meer informatie over het winkelcentrum kunt u vinden op de website van de Hooge Meeren

 
website:   https://dehoogemeeren.nl/
afstand:   ongeveer 1500 meter
open:   zie website
     

Zuidladermeer
In het zuiden ligt het Zuidlaadermeer. Dit meer is omgeven door een groot parkachtig en bebost gebied, het recreatiepark Meerwijck. Er kan gewandeld en gefietst worden. Aan de noordrand van het meer is een groot gras- en zandstrand, waar toiletten en een kleedruimte aanwezig is. Tevens staat aan de rand van het strand een leuk restaurant met daarbij een snackbar. Op het meer kunt u allerlei vormen van watersport beoefenen zoals zeilen, kanoën en zwemmen.

 
website:   https://www.zuidlaardermeer.nl/
afstand:   ongeveer 1500 meter
open:   zie website
     

Busmuseum
Op het industrieterrein nabij Foxhol (productieweg 13) vindt u het Nationaal Bus Museum (NBM). Het museum bied een unieke collectie autobussen en toebehoren aan.

 
website:   https://www.nationaalbusmuseum.nl/
afstand:   ongeveer 1000 meter
open:   zie website
     

De Wachter
Iets voor Zuidlaren is een molenmuseum “De wachter”. Dit museum laat goed zien hoe alles was in de tijd na de oorlog. Zo is er een olieslagerij, een oude bakkerswinkel, een klompenmakerij en nog veel meer. Op afspraak is het mogelijk een rondleiding te krijgen. Een echte aanrader.

 
website:   https://www.dewachter.nl/wordpress/
afstand:   ongeveer 10.000 meter
open:   zie website
     

Stad Groningen
Een bezoek aan de stad Groningen is een aanrader. Groningen is een echte studentenstad en bruist zowel overdag als in de avonds van het gezelligheid

 
website:   https://www.visitgroningen.nl/nl
afstand:   ongeveer 15.000 meter
open:   zie website
     

Afdrukken

    
bezoek adres: Woldweg 61a
9606 PB Kropswolde
tel: 0598-324112
info@detrappershs.nl
verhuur@detrappershs.nl
   

komende activiteiten

Verhuur
01 apr 2023 17:00 -
Beverweeekend
15 apr 2023 08:00 -
Dolfijnenweekend
21 apr 2023 19:00 -
Verhuur
29 apr 2023 18:30 -

Weersverwachting

giweather joomla module