Algemene informatie

Het scoutinggebouw van ,,De Trappers” uit Hoogezand Sappemeer is een stenen gebouw met verdieping, gebouwd in 1991. Het is een royaal en een modern clubhuis, dat is gelegen in het Gorechtpark. Het ligt +/- 600m van het NS station en ongeveer 2 Km van het Zuidlaardermeer (met strand) en restaurant. Op 200 meter aan de overzijde van de weg richting zuidlaren is een wokrestaurant. Bij het gebouw is parkeerruimte.

De volgende ruimtes (Op de begane grond) worden verhuurd:

1.Het welpen lokaal 6x12 meter (met klein podium)
2.De keuken 3x3 meter met zithoek van 2.5x2.5 meter
3.Het scouts lokaal 6,5x7 meter
4.Toilet plus doucheruimte met toilet

Niet verhuurbare periode:
Het gebouw wordt niet verhuurd tijdens wekelijkse opkomsten. Uitgezonderd verhuur langer dan 3 dagen.  De opkomsten van onze scoutinggroep zijn op vrijdag avond en op de zaterdag tot 17:00 uur.

Voorzieningen:
In het gebouw is een telefoon en gratis WiFi aanwezig. In de keuken kan op een 4 pits gasstel (voor kleinere pannen) worden gekookt. Daarnaast is er een kookeiland met twee grote branders op flessengas (voor grote pannen). Verder aanwezig: koelkast met diepvriesvak, magnetron, oven, koffiezetapparaat, pannen, borden en bestek. Het gebouw is voorzien van warm en koud stromend water en het wordt verwarmd d.m.v. centrale verwarming. Op verzoek kan de kampvuurplaast gebruikt worden. Tafels en stoelen zijn aanwezig. In het gebouw staan geen bedden (zelf slaapzakken en luchtbedden o.i.d. meenemen). Eveneens niet aanwezig (dus meenemen) handdoeken en theedoeken.

Omgeving:
Het gebouw is gelegen in het Gorechtpark. Dit is een fraai aangelegd park van 50 hectare. In het park zijn diverse voorzieningen aanwezig zoals een voetbalveld, een openbare tennisbaan, een pannaveld en een basketbalveld. Daarnaast zijn er tal van vijvers, waaronder een kanovijver. Deze laatste is voorzien van een vissteiger voor minder-validen. Voor wandelaars is er een natuurwandelpad van 2.9 kilometer.  In het Gorechtpark is naast ons club gebouw ook nog een kinderboerderij met educatief centrum te vinden.  Het park leent zich uitstekend voor het uitzetten van routes.

Folder informatie:
meer informatie kunt u vinden in de verhuur folder, welke je hieronder kunt downloaden in pdf formaat.

 verhuur folder
 algemene verhuur voorwaarden  

Interesse?
Indien u interesse heeft, informatie wilt hebben, of nog enkele vragen heeft dan kunt contact opnemen met Jannie van Dijken (zie menuitem contact)

 

 

 

Planning

Geen evenementen

weersvoorspelling

giweather joomla module