Organisatie

Scoutingvereniging de Trappers is lid van de landelijke vereniging Scouting Nederland en heeft zitting in de stichting de Trappers, die de eigendommen van de scoutinggroep beheert.

De organisatiestructuur van de scoutingvereniging is voorgeschreven door Scouting Nederland en is uitgebreid met zogenaamde Teams. Zie ook organogram hieronder.

 

 

De vereniging kent 8 speltakken (7 jongerentakken en een Plusscouts speltak). Daarnaast zijn er diverse teams binnen de vereniging actief, welke ondersteunende diensten verlenen. Hierbij kun je denken aan een transportteam, een magazijnteam en een een klusteam. Iedere speltak heeft zijn eigen overlegorgaan (speltakoverleg) tevens zijn alle jongerentakken vertegenwoordigd in het groepsbestuur plus. De Teams hebben hierin een adviserende rol. De algemene ledenvergadering (Groepsraad) wordt gevormd door een oudervertegenwoordiger per speltak, de leiding, het dagelijks bestuur en de coördinatoren van de teams. De Groepsraad is het hoogste orgaan binnen de groep en staat gelijk aan een algemene ledenvergadering zoals gebruikelijk is binnen verenigingen

 

 

 

Planning

zo sept 29
7KM van Martenshoek
.
wo okt 09 @20:00 - 10:00PM
Groepsbestuur+
.
vr okt 18
NHW
.

weersvoorspelling

giweather joomla module