Activiteiten

De bevers kennen een aantal vaste activiteiten. Zo is er ieder jaar een Beverdoedag, een Logeerweekend op ons scouting gebouw en is er eens in de twee jaar een Trapperskamp. Daarnaast hebben we nog een tal van ander activiteiten (excursies) welke we tijdens een opkomst doen. Zo zijn we de afgelopen jaren al eens geweest bij een aarbeienkweker, NME, De geiten boerderij, het postkantoor etc. etc.

 

Beverdoedag
Iets voor de zomerstop organiseert de regio de zogenaamde beverdoedag. Dit is een thema/speel dag met alle bevers uit de regio. Net als het thema wisselt ieder jaar de locatie van de beverdoedag. Meestal vindt de beverdoedag bij een van de bevergroepen uit de regio plaats. Iets voor de zomerstop organiseert de regio de zogenaamde beverdoedag. Dit is een thema/speel dag met alle bevers uit de regio. Net als het thema wisselt ieder jaar de locatie van de beverdoedag. Meestal vindt de beverdoedag bij een van de bevergroepen uit de regio plaats.

 

Logeerweekend
In het voorjaar organiseren we voor de bevers een logeerweekend. Dit is een nachtje logeren in ons eigen scouting gebouw. Elk jaar heeft het logeerweekend een ander thema. Het doel is het trainen van het kind om ook eens zonder papa of mama iets te ondernemen. Op deze manier stimuleren wij de kinderen om ook eens uit logeren te gaan en dat het heel leuk kan zijn.

NPK (Noordelijk Pinkster Kamp)
Sinds 2009 kamperen de bevers 3 dagen op het Noordelijk Pinkster Kamp in de Marnewaard. Meestal is dit voor de kinderen het eerste scouting kamp en de eerste keer dat ze in een tent slapen.

Trapperskamp/dag
Dit is een kamp voor de gehele scouting groep . We kamperen dan niet meer op scouting gebouw, maar zitten dan gezellig in het bos. Tot nu toe is dit kamp om de twee jaar in Grolloo gehouden. Naast de kinderen mogen ook de andere familieleden mee. In het jaar dat er geen kamp is wordt er een trappersdag georganiseerd. Deze trappersdag vind plaats op het scouting gebouw.

Afdrukken

    
bezoek adres: Woldweg 61a
9606 PB Kropswolde
tel: 0598-324112
info@detrappershs.nl
verhuur@detrappershs.nl
   

komende activiteiten

Verhuur
01 apr 2023 17:00 -
Beverweeekend
15 apr 2023 08:00 -
Dolfijnenweekend
21 apr 2023 19:00 -
Verhuur
29 apr 2023 18:30 -

Weersverwachting

giweather joomla module